Kreativ lagledare till produktion

Vi söker

Vi söker dig som gillar ordning och reda, samtidigt som du är en flexibel person med god empatisk förmåga. Vi vill också att du är socialt kompetent och snabbt kan sätta dig in i olika projekt och se vad som ska prioriteras så produktionen fungerar.

I och med att du har en ledande roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är handlingskraftig och har ett arbetssätt som uppmuntrar till samarbetet och delaktighet. I ditt arbete måste du kunna skapa goda relationer både inom och utanför företaget, vilket ställer krav på att du är öppen, utåtriktad, lyhörd och tydlig i din kommunikation. Till din läggning är du drivande samt har en god struktur och flexibilitet i ditt arbetssätt. Vi värdesätter din förmåga att lösa oförutsedda händelser och situationer samt kunna ta beslut även i stressade situationer.

Möjlighet att vara en del av utvecklingen och framtagning av nya produkter.

Om företaget

Tradition och Kvalitet sedan 1899

Järna Väsk & Etuifabrik startade redan 1899 med egen tillverkning i Sverige av väskor, lådor, boxar, etuier och flight cases. Vi är experter på designade väskor med specialinredningar och våra produkter finns representerade i de flesta branscher.

Järna Väsk & Etuifabrik startade redan 1899 med egen tillverkning i Sverige av väskor, lådor, boxar, etuier och flight cases. Allt från den exklusiva väskan i läder, Den avancerade specialväskan till den enkla men funktionella boxen. Våra produkter finns representerade i de flesta branscher och efter många varierande behov. Vi bygger & monterar det mesta i vår egen fabrik i Järna.

Expansiv Fas med Global Räckvidd

Vi befinner oss i en expansiv fas och har kunder både i Sverige och världen över. Våra produkter är designade för att möta kundens specifika behov, vare sig det handlar om att skydda känslig utrustning eller profilera varumärken. Vi har väskor för alla miljöer.

Vi special tillverkar efter kundens preciserade behov och önskemål. Aluminium, läder, board-fiber, trä och cellplast är en del av de material som vi använder och är alltid av högsta kvalitet. Givetvis finns även standardprodukter.

De flesta produkter att förses med tryck, prägling eller andra typer av t ex företagsidentifikation. Ett snabbt och bra sätt att komma igång med att testa en idé är att tillverka en prototyp. Välkommen att kontakta oss idag så ska vi hjälpa er med era

Kvalifikationer

  • Gärna erfarenhet av hantverksproduktion.
  • Kreativ och idérik.
  • Målinriktad och noggrann.
  • Förmåga att leda produktion och team.
  • Kreativ och idérik.
  • Målinriktad och noggrann.
  • Förmåga att hantera flera projekt samtidigt.
  • Vana vid snickerimaskiner är ett plus.

Vi erbjuder

  • En dynamisk och inspirerande arbetsmiljö.
  • Personlig utveckling med ansvar
  • Möjlighet att vara en del av utvecklingen och framtagning av nya produkter

Skicka din ansökan till info@jarnavask.se.

Kolla på andra arbetsplatser

Extra personal, timanställd vid behov